TÄSSÄ RATKAISU TURVALLISEEN VANHUUTEEN - TULE KATSOMAAN!

 

Vuokrattavana 36 m2 tehokas, viihtyisä, turvallinen, avara ja valoisa asunto.

Asunto on rauhallinen huoneisto toisessa kerroksessa. Autolla Helsingin keskustasta vain reilu puoli tuntia, Nummelan keskustassa, Vihdissä. Laajat palvelut saatavissa omien tarpeiden mukaan sekä Anjankaaren palveluvalikoimasta samassa kiinteistössä että Nummelan keskustasta.

Vuokra 900 eur  kuukaudessa. 
Kuukausivuokran lisäksi tulee turvarannekkeen maksu, nyt 35,00 eur kuukaudessa. 

Tutustu myös valittavissa oleviin muihin palveluihin, joita Anjankaaren (siirry sivuille linkkitekstistä) asukkaille on tarjolla.

Asunto vuokrataan toistaiseksi, halutessanne eliniäksi. Asunto vuokrataan kalustamattomana.

TULE KÄYMÄÄN, NIIN ESITTELEN ASUNNON - OTA YHTEYTTÄ:

Soita 040 753 1537

Lähetä sähköpostia osoitteella pekka@sahramaa.com

tai lähetä viesti tästä lomakkeella:

Your form message has been successfully sent.

You have entered the following data:Please correct your input in the following fields:
Error while sending the form. Please try again later.

Note: Fields marked with * are required

Please be aware that the contents of this form are not encrypted

Nummelan Kaarikeskussäätiön yhteyteen on valmistunut kesäkuussa 2013 uusi senioirikerrostalo, Asunto Oy Anjankaari.

 

Talo on tarkoitettu vähintään 55 vuotta täyttäneille. Vanhetessa ja voimien heikentyessä itsenäisesti asuvalla asukkaalla on mahdollisuus ostaa tarpeittensa mukaisia hoito- ja hoivapalveluja Kaarikeskussäätiöltä aina saattohoitoon asti.

 

Asuntoihin kuuluu perusvarustuksena hoitajakutsujärjestelmä, jolla Kaarikeskuksen henkilökunta on tarvittaessa saatavilla kaikkina vuorokauden aikoina. Talo on esteetön ja mitoitettu pyörätuolilla liikkumiseen. Iso hissi ja leveät käytävät mahdollistavat myös sairaalasängyssä kuljetuksen. Tukitankoja on harkituissa paikoissa. Paloturvallisuuteen on varauduttu Sprinkler- laittein. WC on makuuhuoneen vieressä. Keittiössä on turvallisuutta lisäävät turvaliesi ja muut kalusteet, joissa tavarat ovat käden ulottuvilla, helposti saatavilla.

 

Pohjakerroksessa sijaitsevat tilat lääkärin viikoittaiseen vastaanottotoimintaan sekä tilava kuntosali ohjattuine liikuntaryhmineen, tietotupa langattomine verkkoineen ja lehtien lukusali. Nämä ovat asukkaiden käytettävissä. Katetuissa käytävissä voi talvella tehdä turvallisesti liukastumatta päivälenkkinsä. Yhteisössä on myös ravintola.

 

Kaarikeskussäätiön tiloissa on viikoittain monia virkistystilaisuuksia, kerhoja, opintopiirejä, liikuntaryhmiä ja muita tapahtumia, joihin asukkaat voivat siis osallistua. Kiinteästi Anjankaareen liittyvällä puistoalueella on ikäihmisille suunniteltu lähiliikuntapaikka Kaarenkierros, jossa on mm. tasapainon harjoittamiseen sopivat laitteet.

 

Ruokakaupat ja muut palvelut: kunnan kirjasto, kirkko, apteekki, posti ovat kivenheiton päässä Anjankaaresta.

 

Voit ostaa Kaarikeskuksen palveluita ja asua omassa hoivakodissasi.