TURVAA AKTIVITEETTEJA JA PALVELUJA

Asuntoon kuuluu hoitajakutsujärjestelmä, millä saa hoitajan luokseen vuorokauden kaikkina aikoina vuoden jokaisena päivänä.

 

Myös läheisen on hyvä olla, kun hän voi hälyttää hoitajan paikalle, mikäli ei saa senioriin yhteyttä.


Talo on esteetön ja pyörätuolilla voi liikkua kaikkialla, myös makuuhuoneen WC:ssä.  WC on makuuhuoneen vieressä, jotta ikääntyessä ja mahdollisesti jalkojen heiketessä kulku sinne sujuu helposti ja omatoimisesti. Tietysti talossa on hissi ja siihen mahtuu tarvittaessa jopa sairaalasänkykin. Talon käytävissä ja hississä on turvaa lisäävät helposti tartuttavat käsijohteet. Samoin asunnon kylpyhuoneessa ja keittiössä on turvakahvoja ja käsijohteita. Sprinklerijärjestelmä koko rakennuksessa ja kaikissa asunnoissa lisää turvaa ehkäisten tulipalovaaran. 

 

Voit ostaa Kaarikeskuksen palveluita ja asua omassa hoivakodissasi. Kaarikeskussäätiö tarjoaa hoivapalvelua ja sillä on valmius aina saattohoitoon saakka. Kotipalvelun maksut voi vähentää verotuksessa kotitalousvähennyksenä.
 
Kaarikeskussäätiön tiloissa on viikoittain monia virkistystilaisuuksia, kerhoja, opintopiirejä, liikuntaryhmiä ja muita tapahtumia, joihin asukkaat voivat halutessaan osallistua. 

 

Kiinteästi Anjankaareen liittyvällä puistoalueella on ikäihmisille suunniteltu lähiliikuntapaikka Kaarenkierros, jossa on mm. tasapainon harjoittamiseen sopivat laitteet. Talossa itsessään on kuntosali laitteineen, kuntohoitajan palvelut, lukutupa sekä saunaosasto ja väestönsuoja.
 
Ruokakaupat ja muut palvelut: kunnan kirjasto, kirkko, apteekki, ovat kivenheiton päässä Anjankaaresta.